Huomio! Olemme päivittäneet sivustomme ja ilahdutamme teitä nyt uusilla uutisilla, artikkeleilla ja muulla toiminnallamme. ^_^

RU FI
Быть умным и счастливым нужно учиться с детства!

Sinun on opittava olemaan älykäs ja onnellinen lapsuudesta lähtien!

Kinesiologia (kinesisliike, logos-opetus) on tiedettä henkisten kykyjen kehittämisestä tiettyjen motoristen harjoitusten avulla. Aivopuoliskojen välinen vuorovaikutus on erityinen mekanismi aivojen vasemman ja oikean aivopuoliskon yhdistämiseksi yksi integroiva kokonaisvaltainen järjestelmä, joka muodostuu ontogeneesissä.

Межполушарное взаимодействие — основа интеллектуального развития ребенка

Hemisfäärien välinen vuorovaikutus on lapsen älyllisen kehityksen perusta

Aivot ovat salaperäisin elin, sen kehitys alkaa hedelmöityksestä, jatkuu syntymän jälkeen ja päättyy 9–12 vuoden iässä. Esikoulu- ja alakouluikä on suotuisin aika aivorakenteiden ja siten älyn, pallonpuoliskojen välisten yhteyksien ja henkisten prosessien kehittymiselle. Tiedämme, että ihmisen aivot koostuvat kahdesta pallonpuoliskosta - vasemmasta ja oikeasta. Ne on yhdistetty toisiinsa tuhkakappaleella, jonka kautta tietoja vaihdetaan kahden pallonpuoliskon välillä. Molemmat aivopuoliskot osallistuvat henkisten toimintojen kulkuun, jossa kumpikin hoitaa tehtävänsä.